Op dit moment zitten miljoenen katten, muizen, honden, apen en andere dieren opgesloten in kille metalen kooien, wachtend om door verouderde en pijnlijke proeven gedood te worden.

Maar met uw steun kunnen we dat veranderen en werken aan een einde aan het lijden en misbruik van alle dieren.

Door nu online een gulle bijdrage over te maken, helpt u ons om meer te doen aan het redden van dieren uit proefdierlaboratoria, om het gebruik van moderne, proefdiervrije testmethodes te bevorderen en door te vechten tegen dierenmisbruik waar en wanneer het zich dan ook voordoet.

 
Powered by RBS WorldPay

Persoonsgegevens

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donatiegegevens

     
 

Betaalwijze

Zorg er alstublieft voor dat u het hele betalingsproces voltooit, zodat uw bijdrage goed aankomt.

 
 
Visa MasterCard PayPal
 
 
Lees alstublieft onze algemene voorwaarden
 

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail:

   
   
  

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Beleid inzake gegevensbewaring      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.org