Ieder jaar worden in China meer dan 2 miljoen katten en honden vermoord voor hun pels. Ze lijden in overvolle, vieze kooien tot ze geknuppeld of geëlektrocuteerd worden, en bij sommige wordt de huid eraf gestroopt terwijl ze nog bij bewustzijn zijn.

Deze wreedheid moet gestopt worden.

Ondersteun alstublieft onze baanbrekende inspanningen om een einde te maken aan de handel in dierenhuiden en verbeter het leven van alle dieren, door nu nog een speciale bijdrage over te maken.
Powered by RBS WorldPay
     
 

Persoonsgegevens

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betaalwijze

Zorg er alstublieft voor dat u het hele betalingsproces voltooit, zodat uw bijdrage goed aankomt.

 
Visa MasterCard PayPal
 
 
Lees alstublieft onze algemene voorwaarden
 

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail:

   
   
  
 
 

Hond: © Manfred Karremann

  

   Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Beleid inzake gegevensbewaring      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.org