Dieren hebben uw hulp nodig

Dieren hebben uw hulp nodig

We hebben uw hulp nodig om PETA's belangrijke werk te ondersteunen. Uw bijdrage zal ten goede komen aan het bevorderen van dierenrechten in Nederland en de rest van de wereld door ons werk om te helpen voorkomen dat dieren lijden in laboratoria, de vee-industrie, de bontindustrie, het circus en voor andere vormen van 'vermaak'.

Of u nu al lang sympathisant van PETA bent of dat u voor de eerste keer een bijdrage overmaakt, hartelijk dank voor alles wat u doet om dieren te helpen. Als u graag donateur van PETA wilt worden of u bent al donateur en wilt graag een online donatie doen, vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. Zodra u al uw gegevens hebt ingevoerd, druk dan alstublieft op de 'Verzend mijn beveiligde donatie' button om verder te gaan.

U kunt ook een eenmalige of maandelijkse incasso aan PETA opzetten.

Powered by RBS WorldPay
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa MasterCard PayPal
 
 
 
Lees alstublieft onze algemene voorwaarden
 

Contact houden

Als medestander van PETA helpt u nu al om dierenlevens te redden. Om u te laten zien hoe we de giften van onze donateurs goed gebruiken en om u informatie te geven over manieren waarop u dieren kunt blijven helpen, inclusief hoe u lid kunt worden van PETA of bijdragen kunt overmaken om ons werk te steunen, kunnen we per post contact met u opnemen aan de hand van de gegevens die u in dit formulier heeft verstrekt.

U kunt ons volledige privacybeleid hier lezen. U kunt de manier waarop we met u communiceren op elk gewenst moment wijzigen, inclusief om het aantal brieven dat we u sturen te verminderen of om u af te melden voor al onze communicatie. Neem daartoe hier contact met ons op. Huidige abonnees: u blijft e-mails ontvangen tenzij u zich daar hier uitdrukkelijk voor afmeldt.

Meld u aan voor de volgende e-mail: