Dieren hebben uw hulp nodig

We hebben uw hulp nodig om PETA's belangrijke werk te ondersteunen. Uw bijdrage zal ten goede komen aan het bevorderen van dierenrechten in Nederland en de rest van de wereld door ons werk om te helpen voorkomen dat dieren lijden in laboratoria, de vee-industrie, de bontindustrie, het circus en voor andere vormen van 'vermaak'.

Of u nu al lang sympathisant van PETA bent of dat u voor de eerste keer een bijdrage overmaakt, hartelijk dank voor alles wat u doet om dieren te helpen. Als u graag donateur van PETA wilt worden of u bent al donateur en wilt graag een online donatie doen, vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. Zodra u al uw gegevens hebt ingevoerd, druk dan alstublieft op de 'Verzend mijn beveiligde donatie' button om verder te gaan.

U kunt ook een eenmalige of maandelijkse incasso aan PETA opzetten.

Powered by RBS WorldPay
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa MasterCard PayPal
 
 
Lees alstublieft onze algemene voorwaarden
 
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.