PETA Netherlands « Ga terug naar PETA.nl  
  Campagnes   Actie alarm   Mediacentrum   Over PETA   Donateur worden


Dieren hebben uw hulp nodig

Dieren hebben uw hulp nodig

We hebben u nodig om PETA te helpen een einde te maken aan dierenleed. Uw bijdrage wordt direct gebruikt om te voorkomen dat dieren lijden en sterven in laboratoria, in de vee-industrie, in de bontindustrie, in circussen, evenals bij andere vormen van 'vermaak'. Bovendien geeft een jaarlijkse donatie van 10 euro of meer u recht op tal van voordelen. U ontvangt een gratis jaarabonnement op ons tijdschrift Animal Times, boordevol met het laatste nieuws, heerlijke vegetarische recepten en eenvoudige tips over hoe u dierenleed in uw eigen omgeving kunt stoppen.

Of u nu al lang sympathisant van PETA bent of dat u voor de eerste keer een bijdrage overmaakt, hartelijk dank voor alles wat u doet om dieren te helpen. Als u graag donateur van PETA wilt worden of u bent al donateur en wilt graag een online donatie doen, vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. Zodra u al uw gegevens hebt ingevoerd, druk dan alstublieft op de 'Verzend mijn beveiligde donatie' button om verder te gaan.

Powered by RBS WorldPay

Persoonsgegevens

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donatiegegevens

 
 
VisaMasterCard
 
 
     
 
Lees alstublieft onze algemene voorwaarden
Door dit formulier in te vullen, geeft u toestemming om marketing e-mails van ons te ontvangen, tenzij u hebt aangeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen door het hokje hieronder niet aan te vinken. U geeft ook aan dat u ons privacybeleid hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
   
   
  

     Over PETA      Disclaimer      Privacy Beleid      Termen en condities voor wedstrijden     
E-mail deze pagina      Neem contact op      © Stichting PETA Nederland. Lees ons volledige beleid.    

 
Click here to return to PETA.org